Ex -Yu

Ovo je MMA borac koji je nokautirao glumca serije "Krim tim 2"

Ovo je MMA borac koji je nokautirao glumca serije "Krim tim 2"
Foto: Screenshot | Ovo je MMA borac koji je nokautirao glumca serije "Krim tim 2"

Na vidjelo izlaze nove informacije u slučaju navodnog ucjenjivača Leona Lučića, bivšeg policijskog inspektora i glumca u RTL-ovoj seriji "Krim tim 2" koji je prije šest dana teško povrijeđen u sukobu sa svojom žrtvom.

"Index" je, kako je poslijepodne objavljeno, iz dva pouzdana izvora saznao da je Lučićev kompanjon koji je pobjegao navodno aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko.

"RTL" je objavio ime MMA borca koji je nokautirao Lučića. Radi se o Marku Šintiću koji takođe leži na zagrebačkoj traumi. On je, naime, u sukobu i sam povrijeđen.

"Njegovo zdravstveno stanje je bolje. On je operisan, hitno je prebačen u Zagreb, u traumatološku bolnicu, imao je dvostruki prelom ključne kosti", kazao je Gordan Preglej, advokat Marka Šintića.

Šintić je te noći bio u ulozi prijatelja osobe koja je prijavila iznudu policiji. S iznudom, poručuje, nema nikakve veze. Na pitanje ima li kao Šintićev advokat saznanja da su bile još neke osobe koje nisu spomenute u medijima.

Foto: Screenshoot
Foto: Screenshoot

Preglej odgovara: "Ja bih to prepustio policiji. Moja stranka ni na koji način ne bi željela optužiti policiju za bilo šta, možda je došlo do propusta kod određenih ljudi".

Dodaje i da bi policiji prepustio da utvrdi je li bilo propusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije