Ex -Yu

Pas napao djecu ispred škole, prvačića izgrizao po tijelu

Pas napao djecu ispred škole, prvačića izgrizao po tijelu
Foto: Pexels/Alexas Fotos | Pas napao djecu ispred škole, prvačića izgrizao po tijelu

U zagrebačkom naselju Gornje Vrapče jutros je ispred osnovne škole pas napao djecu, a najgore je prošao prvačić kojeg je izgrizao po tijelu, navode hrvatski mediji.

"Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira", kazao je jedan od mještana za 24 sata.hr. Policija je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te utvrđuju sve okolnosti.

I direktorica osnovne škole potvrdila je da je došlo do incidenta, da je sve bilo van dvorišta škole te da sarađuju sa policijom.

U Facebook grupi "Zakaj volim Vrapče" mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice.

"Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga... ", ispričao je jedan od svjedoka, navodi 24sata hr.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije