Ex -Yu

Pijan udario u policijsko vozilo u kojem je bio ministar

Pijan udario u policijsko vozilo u kojem je bio ministar
Foto: N.N. | Pijan udario u policijsko vozilo u kojem je bio ministar

PODGORICA - Muškarac iz Bijelog Polja čiji su inicijali A.B. /35/ uhapšen je nakon što je upravljajući automobilom pod dejstvom alkohola udario u policijsko vozilo u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić, a potom pobjegao sa lica mjesta, saopštila je crnogorska policija.

Iz policije su naveli da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć u 22.25 časova na izlazu iz Berana, te da je A.B. upravljao automobilom "golf pet" koji je udario u službeno vozilo "mercedes", za čijim volanom je bio službenik MUP-a, a u kojem je bio ministar Nuhodžić. 

U saopštenju se navodi da je A.B. prešao vozilo preko pune linije na suprotnu stranu kolovoza i u krivini se sudario sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom pobjegao. 

Tom prilikom je na službenom "mercedesu" nastala manja materijalna šteta, a ministar nije zadobio povrede. 

"Nakon sat vremena od događaja, službenici Centra bezbjednosti Berane zaustavili su vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mjesta saobraćanje nezgode iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", navodi se u saošpštenju. 

Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola. On će biti priveden sudiji za prekršaje u Beranama uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije