Ex -Yu

Poklonila automobil preko Facebooka samohranoj majci

Poklonila automobil preko Facebooka samohranoj majci
Foto: Ilustracija | Poklonila automobil preko Facebooka samohranoj majci

Objava jedne Zadranke na Facebooku, u grupi "Kupi prodaj Dalmacija" izazvao je nevjericu. Naime, ona je pod profilom "Jesam To" napisala kako poklanja automobil.

"Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potrebi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox", napisala je i prilično iznenadila sve koji su tu njenu objavu vidjeli.

No, Zadranka Filomena je za Dalmatinski portal potvrdila kako je zaista darovala automobil.

"Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvoro djece i živi u Splitu", rekla  je Filomena, takođe samohrana majka.

Objasnila je kako je uopšte došla na ideju pokloniti vozilo.

"Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati", otkrila je Zadranka.

Filomena radi noćne smjene u trogirskoj pekari, majka je 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje. Njen je sin, kako kaže, plakao pod ponosa kad je čuo šta je napravila.

"Rekao mi je: 'Mama, ti si čudo!', a još nešto ću vam reći... Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva...", rekla je Filomena za Dalmatinski portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije