Ex -Yu

Policija blokirala i stadion Partizana

Policija blokirala i stadion Partizana
Foto: Arhiva / Ilustracija | Policija blokirala i stadion Partizana

BEOGRAD - Akcija koju su sproveli pripadnici Bezjbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, a u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je osumnjičena za najteža krivična djela, dovela je do toga da dva najveća srpska stadiona - stadioni Crvene zvezde i Partizana - budu u blokadi u četvrtak ujutru.

Uhapšeno je čak 16 osoba, među kojima su vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković zvani Mare, a policija trenutno radi preterese na 30 lokacija širom grada.

Jedna od njih je i prostorija navijača Partizana koja se nalazi na južnoj tribini stadiona u Humskoj, dok su jake policijske snage smještene i na zapadnoj tribini.

Takođe, moglo je da se vidi i da je bilo i privođenja određenih osoba.

U međuvremenu se oglasio i zamjenik načelnika UKP i vršioca dužnosti SBPOK, Ninoslav Cmolić, koji je izjavio da je jutrošnjom akcojom hapšenja organizovane kriminalne grupe, koja se krila iza navjačke grupe Partizana, pokazano da u državi nema zaštićenih i da se neće tolerisati nikakve kriminalne orgnizacije.

"Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijihin zločina, možda i u nekoliko poslednjih desetina godina. Ova grupa se sve vreme krila se iza navijačke grupe Partizan, ali to nisu nikakvi navijači već obični kriminalci. Mi ćemo dokazati pojedinačnu ulogu svakog od njih, i nećemo tolerisati nikakve vidove kriminala", poručio je Cmolić na konferenciji za novinare u Palati Srbija.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije