Ex -Yu

Potop u Rijeci: Muškarac stradao, pronađen u bujici ispod auta

Potop u Rijeci: Muškarac stradao, pronađen u bujici ispod auta
Foto: Pixsell/Nel Pavletic | Potop u Rijeci: Muškarac poginuo, pronađen u bujici ispod auta

Muškarac je večeras poginuo u bujici koju je obilna kiša uzrokovala na riječkim ulicama. Sve hitne službe su na terenu nakon što je u par časova palo kiše koliko padne skoro u cijelom septembru, navodi 24 sata.hr.

Riječka policija saopštila je da su oko 19.30 časova dobili dojavu da je nađena muška osoba u bujici ispod auta. Nažalost, do dolaska Hitne pomoći muškarac je preminuo, navodi 24 sata.hr. Dodaju da je tijelo je poslato na obdukciju.

"Dragi ljudi, tko ne mora, neka ne izlazi. Ako vas je kiša uhvatila u gradu, oprezno i strpljivo. U stalnom sam kontaktu sa svim dežurnim službama, ljudi su na terenu, radi se na otklanjanju štete, sanira se sve što se trenutno može i koliko se može ", napisao je na Facebooku gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

U izjavi za RTL Direkt Filipović je rekao kako je situacija alarmantna u gradu te da godinama nisu imali ovakvo nevrijeme.

Muškarac je večeras poginuo u bujici koju je obilna kiša uzrokovala na riječkim ulicama. Sve hitne službe su na terenu nakon što je u par časova palo kiše koliko padne skoro u cijelom septembru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije