Ex -Yu

Pozitivna i Jelena Đoković

Pozitivna i Jelena Đoković
Foto: Tanjug/AP | Pozitivna i Jelena Đoković

Odmah po dolasku u Beograd Novak i Jelena Đoković su otišli na testiranje na korona virus, a pored Novakovog, pozitivan je i Jelenin test.

"Deca su negativna", rekao je Đoković.

Novak, najbolji teniser svijeta, će naredne dvije nedjelje provesti u karantinu.

"Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana", dodao je Đoković.

Đoković se na virus korona sa članovima najuže porodice testirao juče u Beogradu nakon povratka iz Zadra gdje je učestvovao na regionalnom "Adrija turu".

Turnir je prekinut jer je virus korona potvrđen prvo kod učesnika Grigora Dimitrova. Kasnije su testirane još 22 osobe koje su bile na turniru u Zadru, te utvrđeno da su pozitivni hrvatski teniser Borna Ćorić, trener Dimitrova - Kristijan Groh i Đokovićev kondicioni trener Marko Panikio, a među oboljelim je i srpski teniser Viktor Troicki. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije