Ex -Yu

Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem

Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem
Foto: Ilustracija | Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem

Šezdesetpetogodišnji Veselin Lazarević iz Kladova provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića (47) koji ga je iznervirao jer nije želio da sluša njegove uvrede na račun rođenih kćerki.

Sve se desilo krajem januara ove godine kada je osuđeni Lazarević pozvao komšiju Petrovića da mu nešto pomogne, ali i da usput kupi neko pivo. Komšija je došao, a kod Lazarevića se već nalazilo nekoliko mještana.

"Lazarević je bio pijan. Počeo je da se žali na svoje kćerke i da ih naziva prostitutkama. Petrović je ustao sa stolice i želeo da ode. Kazao je da neće da sluša čoveka koji tako naziva svoju decu jer i sam ima dve ćerke. To je razbesnelo osuđenog Lazarevića pa je povikao 'Znači, ti braniš prostitutke?!'", piše "Telegraf.rs" pozivajući ce na neimenovane izvore bliske istrazi.

Nakon toga, Lazarević je dohvatio kuhinjski nož i zamahnuo da ubode komšiju Petrovića. Promašio je, ali je ponovo zamahnuo i ubo nesrećnog čovjeka u stomak. Onda su ustale komšije i savladale Lazarevića. Pozvali su hitnu pomoć i ljekari su brzom intervencijom spasili ranjenog Petrovića.

Nakon privođenja, Lazarević se branio ćutanjem.

"Međutim, u pritvoru je doživeo dva šloga, tako da je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara preživeo. Nakon što se oporavio, priznao je delo i sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivice, na osnovu čega je pravosnažno osuđen na četiri godine robije", dodaju izvori pomenutog portala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije