Ex -Yu

Grabar-Kitarović najavila novi proizvod, zvaće se - Čokolinda!?

Grabar-Kitarović najavila novi proizvod, zvaće se - Čokolinda!?
Foto: N.N. | Predsjednica Hrvatske najavila novi proizvod, zvaće se - Čokolinda!?

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da nema ništa protiv toga da Podravka jedan svoj novi proizvode nazove - Čokolinda, piše Index.hr.

Predsjednica Hrvatske i kandidatkinja HDZ-a gostovala je u Hrvatskom domu u Križevcima gdje je govorila o svojim dosadašnjim postignućima i onome za šta će se zalagati ako dobije novi mandat.

Otkrila je kako je Podravkinim menadžerima dala svoju saglasnost da proizvod nazovu upravo tako - Čokolinda.

“Rekla sam kolegama iz Podravke: 'Dajem vam svoju saglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako.' Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Evrope nego i u području Zaliva i drugih država. Neka nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati", rekla je Kolinda Grabar Kitarović, a prenosi Prigorski.

Ona je rekla da se nedavno u okviru predizbornih skupova u Bjelovaru, Virju, Koprivnici i Križevcima družila i s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom.

Inače, kovanica Čokolinda nastala je nakon bure koja se podigla tokom podjele paketića dubrovačkoj djeci 2016. godine.

U paketu se, naime, našla i čokoladica srpske firme Pionir pa se Kolinda Grabar Kitarović zbog toga izvinjavala djeci i javnosti.

To je izazvalo lavinu negativnih komentara u cijelom regionu, a mini aferu s čokoladicom Mony prenijeli su i strani mediji.

Afera je prozvana - Čokolinda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije