Ex -Yu

Predsjednik Skupštine Srbije zaspao na sjednici

Predsjednik Skupštine Srbije zaspao na sjednici
Foto: Facebook | Predsjednik Skupštine Srbije zaspao na sjednici

Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zaspao je na današnjoj sjednici parlamenta, kako se vidi na fotografijama koje je poslanik Radomir Lazović objavio na Facebook-u.

"Evo i ovo se desilo. Predsedavajući je zaspao, ladno. Nema zaista ništa ružno u tome da je neko umoran, ali zar nije normalno da onda prepusti mesto zameniku, kojih ima 7. Razlog zašto to ne radi, zašto ne sme ni trenutak da siđe sa ovog mesta, je strah da niko neće kao on znati da krade vreme opoziciji i gasi mikrofone. I zaista je tako. Najbolji je u tome. Izdrži legend", napisao je Lazović uz fotografije Orlića.

A ovo nije prvi put da je neko od predstavnika vlasti u Skupštini, te je tako nedavno poslanik PUPS-a Borislav Kovačević zaspao na sjednici, dok je govorila potrpedsjednica skupštine Elvira Kovač.

Inače, danas se u Skupštini Srbije održava vanredna sednica na kojoj poslanici diskutuju o promjenama u REM-u, formiranju anektnog odbora zbog tragedija u školi „Vladislav Ribnikar“ i mjestima u okolini Mladenovca, a na dnevnom redu će se naći i prijedlog ostavke ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

(Nova.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije