Ex -Yu

Preminuo muzičar Mirsad Kerić, vozač automobila u kojem je poginuo Šaban Šaulić

Preminuo muzičar Mirsad Kerić, vozač automobila u kojem je poginuo Šaban Šaulić
Foto: N.N. | Preminuo muzičar Mirsad Kerić, vozač automobila u kojem je poginuo Šaban Šaulić
N.N.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon velikih napora ljekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Njemačkoj bolnici. Mirsad je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

O Kerićevom zdravstvenom statusu tokom dana dolazile su oprečne infomacije. Prva, koju su prenijeli svi mediji, je da je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Nemačkoj u noći između nedelje i ponedjeljka.

To je za "Avaz" potvrdio i Sabit Dervišević, menadžer Šaulića.

"Nadali smo se najboljem, ali nažalost i on je izgubio bitku za životom", rekao je Dervišević za "Avaz."

Međutim, u objavi na svom nalogu na Facebooku, njegov sin Denis Kerić je objavio da mu je otac živ i zamolio da se ne prenose neprovjerene infomacije.

"Moj otac nije umro. On se drži na intenzivnoj u Bolnici i bori se za svoj život", napisao je Denis u postu objavljenom oko četiri sata ujutro.

Njemačka policija je u nedjelju tokom dana dostavila srpskim zvaničnicima neke od detalja nesreće. Automobil "seat ibica" u kojem je na mjestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gdje je pjevač sjedio.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije