Ex -Yu

Prevozili drogu vozilima auto-škole i rentakara

Prevozili drogu vozilima auto-škole i rentakara
Foto: N.N. | Prevozili drogu vozilima auto-škole i rentakara

BEOGRAD - Policija je u Beogradu uhapsila pet lica, dok se za još jednim traga, zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe proizvodila i prodavala drogu.

Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa licem čiji su inicijali M.F, u dužem periodu na području beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste droge - heroin, kokain, amfetamin i marihuanu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

U saopštenju je navedno da su oni, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbjeđenja izvjesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima.

Uhapšena su lica iz Beograda čiji su inicijali M.V. /27/, N.DŽ. /25/, N.I. /19/, J.I. /39/ i A.M. /20/.

Ova lica uhapšena su zbog postojanja sumnje da su izvršila krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Uhapšenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije