Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Prijeteće poruke lideru LSV: U Novom Sadu grafit "Čanka pod nož"

Prijeteće poruke lideru LSV: U Novom Sadu grafit "Čanka pod nož"
Foto: lsv.rs | Prijeteće poruke lideru LSV: U Novom Sadu grafit "Čanka pod nož"
Tanjug

NOVI SAD - Preteći grafit "Čanka pod nož" ispisan je na jednoj zgradi u Novom Sadu, saopštila je danas Liga sodijaldemokrata Vojvodine i zatražila hitnu reakciju policije i tužilaštva povodom prijetnji upućenih njihovom predsjedniku Nenadu Čanku.

Grafit "Čanka pod nož" ispisan je na zgradi u novosadskom naselju Liman 1, rečeno je Tanjugu u LSV, kao i da to nije prva prijetnja upućena Čanku i istaknutim članovima LSV.

Poruke slične sadržine objavljene su i na društvenom mrežama poslije tribine Vojvođanskog fronta u Zrenjaninu, navode u LSV i dodaju da "fašisti ne miruju i postaju sve aktivniji".

"Poručujemo im da nas neće uplašiti i da politika ''krvi i tla'' nikada neće proći u Vojvodini", saopštavaju iz LSV i navode da očekuju od nadležnih organa da javnost u što kraćem roku obavijeste o hapšenju i procesuiranju počinilaca.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije