Ex -Yu

Prvi nalazi obdukcije tijela Ivanovića biće poznati popodne

Prvi nalazi obdukcije tijela Ivanovića biće poznati popodne
Foto: Tanjug | Prvi nalazi obdukcije tijela Ivanovića biće poznati popodne

BEOGRAD - U Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici počela je obdukcija tijela ubijenog Olivera Ivanovića, a njeni prvi rezultati očekuju se u toku popodneva, rekao je direktor te bolnice Milan Ivanović.

"Odbukcija će trajati nekoliko sati, nakon toga pojedini nalazi biće brzo gotovi, dok će neki drugi, kao što su toksikološki, biti poznati kasnije", napomenuo je Ivanović. 

Prema njegovim riječima, postupak vodi obducent Suzana Matejić sa medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvuju joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Rezultati obdukcije treba da odgovore na niz pitanja kao što su kojim oružjem, kojeg kalibra, sa koje udaljenosti je Ivanović ubijen i druga.

Nakon obdukcije tijelo ubijenog Ivanovića biće odnijeto u prostorije stranke na čijem je čelu bio Ivanović - Građanska inicjativa "Sloboda, demokratija, pravda"(SDP), a sutra će biti transportovano za Beograd.

Ivanović će biti sahranjen u Beogradu na Novom Groblju.

On je jutros upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8:15.

Pojedini mediji su javili da je upucan sa pet metaka u grudi, dok drugi javljaju da je ubijen s leđa sa šest metaka, a tačan odgovor treba da obdukcijski nalaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije