Ex -Yu

Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac

Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac
Foto: Ilustracija | Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac

SLAVONSKI BROD - Jedan muškarac je povrijeđen u pucnjavi ikoja se dogodila se u ponedjeljak oko 23 sata u najvećem slavonskobrodskom naselju Andrije Hebranga.

Kako piše lokalni portal "SBplus", ovo je drugi put u manje od godinu dana da se puca pred istim ugostiteljskim objektom. U januaru je meta napada bio 43-godišnji ugostitelj J. K. i tada su uhapšeni 28-godišnjak i 43-godišnjak.

"Nismo željeli izlaziti iz stana jer smo čuli pucnjavu. Stakla su porazbijana. Policija je sve ogradila i hvatali su one koji su pucali, no ne znamo jesu li ih uspjeli uhvatiti", rekli su stanari Naselja Andrije Hebranga za "SBplus".

"OKC Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimio je dojavu da je u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do narušavanja javnog reda i mira pri čemu je ozlijeđen muškarac. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja koja je osigurala mjesto događaja i u tijeku je očevid. Policajci provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih uz ovaj događaj", objavili su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije