Ex -Yu

Roditelji djevojčice prvi put oči u oči s Malčanskim berberinom

Roditelji djevojčice prvi put oči u oči s Malčanskim berberinom
Foto: MUP Srbije | Počelo ročište Malčanskom berberinu, roditelji se obratili medijima

NIŠ - Počelo je pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću u javnosti poznatom kao Malčanski berberin, poslije pomjeranja od sat vremena, jer je optuženi zatražio izuzeće zamjenika tužioca.

Ročištu, koje je zatvoreno za javnost prisustvuju i roditelji 12-godišnje djevojčice iz Suvog Dola koju je Ninoslav Jovanović oteo krajem prošle godine.

Roditelji očekuju osuđujuću presudu.

"Očekujem da pravda bude zadovoljena, s obzirom na to da smo čekali ovoliko dugo vremena, mislim da bi trebalo to da se reši u što skorijem vremenu", kaže otac Robert Karimanović.

Majka djevojčice smatra da je maksimalna kazna adekvatna za Jovanovića.

"Očekujemo maksimalnu kaznu, za sve roditelje da budu mirni i da ne prolaze kroz istu situaciju kao što smo mi. Ova bol je do kraja života i želim maksimalnu kaznu za takvog čoveka koji ne misli na budućnost deteta", rekla je Aleksandra Karimanović.

Zbog osjetljivosti slučaja i zaštite interesa maloljetnog lica nije saopštena pravna kvalifikacija djela, ali se zna da mu prijeti kazna od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora.

Maloljetnu djevojčicu Jovanović je oteo 20. decembra prošle godine na putu do škole, nju je policija pronašla poslije deset dana.

(rts.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije