Ex -Yu

SDP: Niko da ne svojata naša dva mandata

SDP: Niko da ne svojata naša dva mandata
Foto: Tanjug/AP | SDP: Niko da ne svojata naša dva mandata

PODGORICA - Socijademokratska partija (SDP) saopštila je da je aktuelna crnogorska vlast na parlamentranim izborima dobila 38 mandata i da nikome neće dozvoliti da svojata njihova dva mandata.

"Mandati SDP-a će, kao i uvijek u ovih 30 godina našeg političkog trajanja, biti isključivo za dobro i progres države Crne Gore, njenih vitalnih nacionalnih interesa, ali i protiv bezakonja, nepravde i pohare narodne imovine", saopšteno je iz SDP-a nakon sjednice Predsjedništva.

Iz ove stranke navode da je SDP, za razliku od mnogih drugih, uvijek sama birala svoj politički put, rukovodeće se isključivo ciljevima građanske, evropske, antifašističke i slobodne države Crne Gore, te da će tako biti i ubuduće.

Iz SDP-a, čiji je počasni predsjednik Ranko Krivokapić, ističu da je ostvareni izborni rezultat te partije ispod očekivanja, ali da je svaki od skoro 13.000 glasova, izraz otvorene i iskrene podrške politici ove stranke.

Poručuju da su njihova dva mandata rezultat "časnog i iskrenog pregnuća svakog njihovog člana i simpatizera, te da zato ne dozvoljavaju bilo kome da svojata izborni rezultat SDP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije