Ex -Yu

Šešelj objavio fotografije susreta s Putinom

Šešelj objavio fotografije susreta s Putinom
Foto: Tanjug/Ilustracija | Šešelj objavio fotografije susreta s Putinom

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikalne stranke, pohvalio se na Twitteru da je, ne samo uspio da se sretne sa ruskim predsjednikom tokom njegovog boravka u Beogradu, već da je sa njim i razgovarao, "čitavih" deset minuta.

"Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, po prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam iznenada banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali", pohvalio se Šešelj, a uslijedile su i fotografije susreta.

Fotografije Šešeljevog i Putinovog rukovanja objavio je jutros zvaničan Twitter nalog "Srpski radikali". Sa istog profila, na dan Putinove posjete, podijeljena je i fotografija ruskog predsjednika, sa logom SRS, i natpisom "dobrodošao".

Osim direktne prozivke da je "lažov", uslijedile su i druge na Šešeljev račun.

"Ja juče sišao do trafike po pljuge, sretnem Putina ispred pekare, kaže zatvorili pre minut, nisu hteli da mu prodaju rol viršlu. Ja kupim na trafici bonžitu i dam mu. Gledamo u pod, ćutimo", glasio je jedan od komentara.

"A to su videla četiri vilenjaka, tri jednoroga i omanje jato ptica dodo".

"Evo sad sam na Prvoj video snimak: Putin ga češka iza ušiju, a vojvoda maše repom".

"Pa i ja ga srela u Ruzveltovoj, meni slao poljupce al’ eto, nismo se ispričali", samo su neki od komentara tviteraša, a Šešelj je na komentare isključivo odgovarao fotografijom na kojom se rukuje s Putinom, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije