Ex -Yu

Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom već bio u zatvoru

Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom već bio u zatvoru
Foto: Ilustracija | Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom već bio u zatvoru
N.N.

BEOGRAD - Miljan Zlatković (31) koji je osumnjičen da je u nedjelju ašovom ubio svoju majku u porodičnoj kući u Kaluđerici, 2010. godine osuđen je na godinu i četiri mjeseca zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih povreda u tuči u Somboru, saznaje Blic.

Osumnjičeni za ubistvo majke, Zlatković, prema informacijama do kojih je došao Blic, do prije nekoliko godina živio je sa porodicom u Somboru. Međutim, nakon što je 2010. godine učestvovao u tuči u kojoj je jedna osoba nastradala, čitava porodica preselila se u Kaluđericu.

"On je te 2010. sa grupom muškaraca učestvovao u tuči u Somboru. Tada su tukli jednog muškarca. Od povreda muškarac je preminuo, a Zlatković je osuđen samo za nanošenje teških tjelesnih povreda",  kaže izvor upoznat sa slučajem.

Zbog ovog djela, Zlatković je odležao kaznu od godinu i četiri mjeseca.

"Nakon toga oni su porodično prešli da žive u Kaluđericu", kaže izvor.

Podsjetimo, Miljan Zlatković u nedjelju nešto poslije 14 sati, kako se sumnja, u naletu bijesa uzeo ašov i majku udario nekoliko puta.

Koban udarac bio je u glavu, od kojeg je na licu mjesta Bosanka preminula.

Prema prvim informacijama, Bosanka i njen sin bili su sami kod kuće kada se desila tragedija.

"Kada se Miljanov otac vratio kući, zatekao je beživotno tijelo svoje supruge i sina kako stoji pored nje. Panično je počeo dozivati u pomoć. Pozvao me je i rekao: "Komšo, zovi policiju i Hitnu pomoć". Nakon toga sam otišao tamo, a moja kćerka je pozvala nadležne", ispričao je komšija koji je prvi pritekao u pomoć.

Nakon što je ubio majku, Zlatković je mirno sačekao policiju.

Komšije dodaju i da ga niko nije dobro poznavao.

"Vlasnici kuće žive u Francuskoj. Evo, zvali su da pitaju šta se desilo. U šoku su. Neprestano pitaju za neke detalje. Ove njihove stanare rijetko ko od nas zna. Ne družimo se mnogo. Samo se pozdravimo tu i tamo u prolazu. Ne možemo vjerovati da se u našem komšiluku desio ovakav zločin", rekao je jedan od komšija.

Ovaj mladić poznat je kao problematičan, a sumnja se da je imao i problem sa narkoticima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije