Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost u subotu

Sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost u subotu
Foto: Ilustracija | Sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost u subotu
Tanjug

BEOGRAD - Sjednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu.

Sjednica je trebalo da bude održana u petak 26. februara, ali je odložena zbog formalno pravnih problema, kako bi se obavila dodatna vještačenja.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prošle subote da će građani Srbije, cijela Evropa i cio svijet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Vučić je tada kazao da je sjednica Saveta za nacionalnu bezbjednost otkazana zbog formalno pravnih problema, jer se čekaju dodatna vještačenja, da ne bi sutra neko rekao da to što je pokazano građanima ne može da se koristi u dokaznom postupku.

"Onda ćemo reći o čemu se sve radi i pokazati ljudima nešto što je blago govoreći jezivo, da bi ljudi mogli da vide da li se iza svega krije politika, zaštita režima, ili borba protiv zaista jedne ili više organizovanih kriminalih grupa", kazao je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije