Ex -Yu

Sjeo na stolicu nasred ulice čekajući da naleti auto (VIDEO)

Sjeo na stolicu nasred ulice čekajući da naleti auto (VIDEO)
Foto: N.N. | Sjeo na stolicu nasred ulice čekajući da naleti auto (VIDEO)

OSIJEK - Vozeći se osječkim ulicama u ponedjeljak profesor Branimir Hakenberger naišao je na zastrašujući prizor u Stepinčevoj ulici kad se pred njim nasred ceste odjednom pojavio tinejdžer koji sjedi na stolici.

Čim se Hakenbergerovo vozilo zaustavilo pred mladićem, on je ustao, uzeo stolicu i ležerno odšetao s blagim osmijehom na licu. Sve je snimila fiksna kamera u automobilu pa je profesor podijelio video na Facebooku kao upozorenje.

"Uticaj društvenih mreža, obijest, nepostojanje realnog sistema vrijednosti, upropašten obrazovni sistem, sve to skupa zajedno ili nešto sasvim drugo!? Više ne znam! Ali pogledajte šta mi se dogodilo, ili bolje rečeno što se moglo dogoditi, u Osijeku u Stepinčevoj ulici oko 21 sat u ponedjeljak, 15.08.2022., čvrsto vjerujem kao posljedica svega navedenog", napisao je uz video.

 Zamolio je druge da podijele videozapis.

"Možda neko prepozna lika i neka onda obavijesti njegove roditelje o tome što im dijete čini. Je li po srijedi TikTok izazov ili nešto slično, nije važno. No ovo dijete treba hitno odgojni tretman. Osim što ugrožava svoje zdravlje i život, ugrožava i sudbinu vozača i ko zna što još", dodao je Hakenberger.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije