Ex -Yu

Šokantni snimak sa Kopaonika: Snijeg se survao sa krova garaže

Šokantni snimak sa Kopaonika: Snijeg se survao sa krova garaže
Foto: Screenshot | Šokantni snimak sa Kopaonika: Snijeg se survao sa krova garaže,

Snimak danas objavljen na Tviteru prikazuje dramatičnu scenu otapanja snijega, sa krova zgrade spao je za manje od deset sekundi koliko načinjeni snimak traje. Ono što se na snimku ne vidi jeste da je "lavina" zarobila majku sa dvogodišnjim sinom.

"Ušla sam u garažu po auto, samo dve sekunde kasnije čulo se nešto poput jake grmljavine, i sneg i led su pali sa krova. Sa mnom je bio sin koji ima samo dve godine. Komadi leda koji su pali sa krova su duplo veći od njega.

Ne mogu da zamislim šta bi se desilo da je to palo na njega. Počeo je da vrišti, nismo mogli da izađemo iz garaže više od pola sata. Moj sin je doživeo toliki stres da je počeo da muca", rekla je za Telegraf.rs 33-godišnja žena kojoj se dogodila ova nemila situacija.

 

U komentarima ispod snimka neki su izrazili strah da je moglo biti i nastradalih. Ipak, mnogo je više kivnih zbog cijene parkinga.

"Mogao je neko nastradati. Ali gle čuda, nisu naplaćivali parking juče", stoji u jednom od komentara koji se oslonio na obje teme.

Iz agencije Supernova travel koja ugovara aranžmane za "Konake Kopaonik", prekoputa kojih se nalazi garaža, rekli su da ta garaža nije u njihovom vlasništvu.

Inače, garaža je otvorena je 22. novembra prošle godine u prisustvu predstavnika Vlade. Ministar turizma Rasim Ljajić, direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ćika i predsjednik opštine Raška Ignjat Rakitić otvorili su novi sadržaj za ski sezonu 2019/2020, koji je bio predviđen da obezbijedi bolje funkcionisanje tog turističkog centra, pisao je tada infokop.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije