Ex -Yu

Srbin i Slovenka kokain i heroin krili pod nogama (FOTO)

Srbin i Slovenka kokain i heroin krili pod nogama (FOTO)
Foto: PU zagrebačka | Srbin i Slovenka kokain i heroin krili pod nogama (FOTO)

ZAGREB - Hrvatska policija uhapsila je u utorak nedaleko od Zagreba državljanina Srbije (39) i državljanku Slovenije (28) koji su u automobilu golf pod nogama krili drogu.

Tog dana u večernjim satima, kako je saopštila zagrabačka policija, službenici Mobilne jedinice saobraćajne policije Direkcije policije na području Klinča Sela, zaustavili su automobil marke golf slovenačkih tablica.

Potom su policajci uočili sumnjivu vrećicu ispod nogu suvozača što je probudilo sumnju.

"Policijska sumnja potvrđena je kada je na osnovu naloga suda obavljena pretraga automobila kojom prilikom je pronađeno ukupno 1.125 grama kokaina, 1.060 grama heroina, 1.008 grama punjenja za povećanje mase te određeni novčani iznos za koji se sumnja da potiče od preprodaje droge", saopšteno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka

Nad osumnjičenima je završeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja oni su predati pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije