Ex -Yu

Stavio ženi nož pod grlo i opljačkao market, video objavljen na Facebooku

Stavio ženi nož pod grlo i opljačkao market, video objavljen na Facebooku
Foto: Screenshot | Stavio ženi nož pod grlo i opljačkao market, video objavljen na Facebooku

Pljačkaš naoružan nožem utrčao je u market u Bačkoj Topoli i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra.

Uplašena prodavačica je bez razmišljana izvadila novac iz kase i predala ga razbojniku koji je prijetio da će zaklati ženu koja se našla na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Incident se dogodio u nedjelju nešto poslije 20 časova, kada je napadač maskiran kapuljačom ušao u prodavnicu skrivajući se od kamere.

Odmah je izvadio veliki nož i zaprijetio prodavačici, a potom i mušteriji dok je zahtijevao da mu se da sav novac iz kase.

Pošto se u marketu nalazi video kamera, napadač s kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Facebooku podijelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

"Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen", rekli su u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Žitelji Bačke Topole vjeruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

"Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično", kaže za "Blic" jedan žitelj Bačke Topole.

Policija intenzivno traga za počiniocem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije