Ex -Yu

Stefanović: Policija neumorno traga za otmičarem

Stefanović: Policija neumorno traga za otmičarem
Foto: Srna | Stefanović: Policija neumorno traga za otmičarem

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija neumorno traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović (12) i izrazio nadu da će uskoro biti pronađen.

Stefanović je na radnom doručku sa jednim brojem pripadnika policije koji su uključeni u potragu zahvalio svima koji su prethodnih dana tragali za zločincem.

"Hvala svim ljudima koji su se uključili u potragu zajedno sa pripadnicima policije zato što nam znači svaka vrsta podrške. Drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovoj posao završe do kraja", rekao je Stefanović.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u pronalasku djevojčice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata u prethodnoj godini", rekao je Stefanović.

Policija već 15 dana traga za Jovanovićem na području Niša, Knjaževca i Svrljiga. Djevojčica, koja je pronađena 29. decembra, i dalje je u niškoj bolnici. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije