Ex -Yu

Stefanović: SNS o ciljevima, izborima, posjeti Putina

Stefanović: SNS o ciljevima, izborima, posjeti Putina
Foto: Wikipedia | Stefanović: SNS o ciljevima, izborima, posjeti Putina

BEOGRAD - Potpredsjednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović kaže da se na sjednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras razgovaralo o različitim temama koje su značajne za građane Srbije i za to kako da se unaprijedi ekonomija, ali i kako da se sačuva mir i sigurnost, te da je bilo riječi i o izborima.

Kako je naveo, sjednici je prisustvovalo i više od tri hiljade ljudi iz stranke iz cijele Srbije, koje je, dodao je, interesovalo šta će stranka i država preduzeti da se bolje živi, a koji su takođe, primijetio je, bili veoma zadovoljni što mogu da pitaju predsjednika sve što ih interesuje.

"Važno je da je predsednik predstavio plan o tome šta planiramo da uradimo, kako da dovedemo još investirora u zemlju, koju ćemo novu fabriku da otvorimo, šta je važno u pogledu stabilnosti i šta je potrebno da mi uradimo. I, naravno, kako SNS nije samozadovoljna stranka, potrebno je još više da radimo i da budemo uporniji u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili", rekao je Stefanović za Prvu TV.

Upitan da li je bilo riječi o eventualnim vanrednim izborima, Stzefanović je rekao da o svemu treba da se razmisli i da treba gledati šire interese, a ne samo stranke.

"Mi smo uvek spremni za izbore, ali je pitanje da li je to u ovom trenutku dobro za Srbiju", rekao je Stefanović, doidajući da trenutno obilaze stranačke odbore po Srbiji, a da će kad budu imali konkretno mišljnje i saznanje o tome šta je najbolje za Srbiju, obavijestiti o tome javnost.

"Želimo da u razgovoru s narodom da dođemo do najvažnijih stvari", poručio je Stefanović.

Govoreći o predstojećoj posjeti ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji u Beograd dolazi 17. januara, Strefanovih je rekao da je Srbija za taj doček spremna, a da je policija spremna da poruži punu sigurnost svim građanima koji budu išli ka hramu Svetog Save.

"Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakog našeg građanina, kao inašeg gosta", rekao je Stefanović, namopinjući da je značaja te posjete izuzetan, da je to uvijek tako kad je riječ o najznačajnijim političarima i državnicima koji iz svijeta dolaze, te da je uvjeren da će i ta posjeta značajno doprinijeti proširenju međusobnih odnosa dvije zemlje, posebno na polju ekonomske saradnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije