Ex -Yu

Strašna saobraćajka: Dvije bliznakinje (10) u teškom stanju, dijete (2) sa lakšim povredama

Strašna saobraćajka: Dvije bliznakinje (10) u teškom stanju, dijete (2) sa lakšim povredama
Foto: N.N. | Strašna saobraćajka: Dvije bliznakinje (10) u teškom stanju, dijete (2) sa lakšim povredama

BEOGRAD - U udesu koji se danas dogodio na autoputu kod Inđije u smjeru ka Beogradu povrijeđene su bliznakinje stare oko 10 godina.

One su zadobile teške tjelesne povrede, a još jedno dijete, staro samo dvije godine, je lakše povrijeđeno, sazanje Blic.

“Jedna bliznakinja je zadobila teške tjelesne povrede i njeno stanje je stabilno, ali je druga je zadobila teške tjelesne povrede opasne po život i ona je trenutno na hirurškom odjeljenju intenzivne njege. Dijagnostika je u toku i djevojčice se nalaze pod budnim okom ljekara kao i treće dijete staro samo dvije godine koje je na sreću prošlo sa lakim tjelesnim povredama ali je za svaki slučaj zadržano u bolnici na opservaciji”, kažu u novosadskoj Dječjoj bolnici.

Dvije odrasle osobe su poginule, a troje djece je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko 13 sati dogodila kod Inđije, na autoputu Beograd-Novi Sad. Nesreća se dogodila u smjeru prema Beogradu, u zoni radova na putu.

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil austrijskih registarskih oznaka pokušao da se uključi iz zaustavne trake, prilikom čega je na njega naletio kamion.

Dvije odrasle osobe nastradale su na licu mjesta, a troje djece je prevezeno na novosadsku Dječju kliniku.

(Blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije