Ex -Yu

Teško povrijeđeno troje mladih

Teško povrijeđeno troje mladih
Foto: Fena/Ilustracija/Arhiva | Teško povrijeđeno troje mladih

ZAGREB - Troje mladih teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Ferdinandovac u Podravini kada je automobil u kojem su se nalazili sletio sa kolovoza i udario u kuću.

Iz policije navode da je 19-godišnji vozač prevezen u Opštu bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u automobilu dobili povrede opasne po život te su prevezeni u Opštu bolnicu Koprivnica.

Do nezgode je došlo noćas u 1.50 časova, kada je vozilo sletjelo sa kolovoza na travu i udarilo u kuću.

Hrvatski mediji navode da je 19-godišnji vozač upravljao automobilom "volksvagen" koprivničke registracije, da nije imao položen vozački ispit i da mu je utvrđeno 0,45 promila alkohola u organizmu.

Zbog sumnje da je izazvao krivično djelo izazivanje saobraćajne nesreće, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača biće podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

U drugoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3, kada su se juče sudarili automobil i autobus, poginula je 73-godišnja žena, dok je druga žena koja je upravljala vozilom teško povrijeđena.

Iz policije navode da je utvrđeno da je autobus njemačke registracije, kojim je upravljao 52-godišnji državljanin BiH, zbog neprilagođene brzine kretanja naletio na "volksvagen" zagrebačke registracije kojim je upravljala 44-godišnjakinja.

Od naleta "volksvagen" je podletio pod prikolicu teretnog vozila "mercedes", BiH registracije, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije