Ex -Yu

Thompson zagrebačke srednoškolce uči o vjeri, ljubavi i domovini

Thompson zagrebačke srednoškolce uči o vjeri, ljubavi i domovini
Foto: Ilustracija | Thompson zagrebačke srednoškolce uči o vjeri, ljubavi i domovini

ZAGREB - Marko Perković Thompson održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vjera, ljubav i domovina".

"'U junačkoj zemlji miloj' u mjesecu sjećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Thompson. Srednjoškolci, vidimo se!", glasi najava Studentskog katoličkog centra za predavanje koje će se održati u četvrtak 23. novembra u SKAC klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Muzičar poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održaće predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini.

Čini se da je odaziv za događaj izuzetno veliki pa su organizatori morali da napomenu da se radi isključivo o susretu za srednjoškolce. 

"Jako nam je drago zbog ovako velikog odaziva i rado bismo vas sve vidjeli na susretu, ali ovo je SUSRET ZA SREDNJOŠKOLCE, pa molimo SVE koji više ne nose tu titulu da prepuste mjesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja", zamolili su na Facebooku.

Inače, ovo predavanje je organizovano u okviru projekta "Mijenjam svijet" Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce. Program bi, kako navode, trebalo da ponudi "pregršt prilika za mijenjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktuelne teme, molitva, opušteno druženje".

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije