Ex -Yu

Traktoristu usmrtila korpa

Traktoristu usmrtila korpa
Foto: Ilustracija | Traktoristu usmrtila korpa

U dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede.

Kako saznaje Blica, Tomislav K. (72) iz valjevskog sela Blizonje izgubio je život prilikom namještanja traktorske korpe. Do nesreće je došlo na njivi nedaleko od njegove kuće, kada se u toku vožnje sa traktora otkačila metalna korpa.

Kada je vidio da je korpa spala on je sišao sa traktora, koji je ostao upaljen, i pokušao da zakači korpu za traktor. Međutim, prilikom namiještanja korpe ona je, najvjerovatnije, odskočila, pala mu na grudi i svom težinom pritisla ga za traktor. Nesrećni čovek je ostao mrtav na licu mjesta.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu između valjevskog sela Miličinica i Koceljeve teško je povrijeđen traktorista Obren. J. (36) iz sela Stapar, nadomak Valjeva.

Kako nezvanično piše pomenuti list, on je zadobio teške tjelesne povrede kada je u toku vožnje, iz još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja traktora. Povrijeđeni muškarac je prevezen u valjevsku bolnicu gdje su mu ljekari konstatovali prelom rebara i karlice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije