Ex -Yu

Javila se porodilja za kojom su tragali cijeli Split i Hajduk, biće nagrađena

Javila se porodilja za kojom su tragali cijeli Split i Hajduk, biće nagrađena
Foto: Ольга Жарикова/Pexels/Ilustracija | Javila se porodilja za kojom su tragali cijeli Split i Hajduk, biće nagrađena

Redakciji Slobodne Dalmacije javila se najpoznatija splitska trudnica, a sada već i srećna mama, čiji je screenshot poruke postao hit na društvenim mrežama, jer se tokom porođaja, između trudova, raspitivala za rezultat utakmice Hajduka protiv Istre, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Hajduk je u nedjelju igrao protiv Istre, dobio je utakmicu sa 2:0, a u splitskom porodilištu je tada trajao porod trudnice koja je istovremeno komunicirala sa rodbinom putem mobilnog telefona. Trudnica se krajem prvog poluvremena u WhatsApp dopisivanju požalila kako ima jake i bolne trudove.

Navela je kako joj babica govori da porođaj slabo napreduje, ali da za sve postoji rješenje, pa se može pretpostaviti da pritom misli na porod carskim rezom.

Nakon pola sata je pitala "kako Hajduk stoji", pa je saznala da je 1:0. Onda je u 16:56, pred sam kraj utakmice, dobila poruku sa srcem: "Evo 2:0, možeš sad komotno".

To je ujedno i kraj prepiske koja je zapalila internet i nasmijala region.

Žena se danas javila Slobodnoj Dalmaciji i pojasnila šta se sve zbivalo:

"Javljam vam se kao trudnica s vrlo sad svima poznatog screenshota. U svoj toj težini, ali i ljepoti poroda, partner i ja smo si malo misli skrenuli s utakmicom našeg Hajduka kojeg pratimo, a pogotovo moj partner. Nismo baš očekivali da će doći do ovolikog hypea oko tog screenshota proslijeđenog prijateljima u iščekivanju. Beba je stigla na svijet malo nakon utakmice oko 18.30 i sve nas učinila najsretnijima. Beba i ja smo super, spavamo, papamo i jedva čekamo doći doma iz bolnice tati", napisala je ona i zamolila za anonimnost.

U Hajduku su za nju i bebicu spremili poklon - baby paket iz hajdučke kampanje "Vridilo se rodit". Takvu volju, smatraju u Hajduku, treba nagraditi, piše Slobodna Dalmacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije