Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Trudnica zaražena koronom na respiratoru u KC Niš

Trudnica zaražena koronom na respiratoru u KC Niš
Foto: Pixabay | Trudnica zaražena koronom na respiratoru u KC Niš
N.N.

NIŠ - Kod jedne od dvije trudnice u Kliničkom centru Niš, potvrđeno je prisustvo virusa korona. Za drugu trudnicu, za sada, nije sigurno da li ima koronu. Trudnica u šestom mjesecu trudnoće je na respiratoru i ljekari se bore za njen život, potvrđeno je nezvanično Telegrafu u KC Niš.

Trudnica koja je u šestom mjesecu trudnoće, kako su ranije prenijeli mediji, sa upalom pluća smještena je na Kliniku za pulmologiju, dok je druga trudnica, koja u poodmakloj trudnoći, u osmom mjesecu, u ponedjeljak intubirana i nalazi se na respiratoru.

Kako se saznaje od rođake ove trudnice, sve oči u Kliničkom centru Niš uprte su u ovu dvadesetsedmogodišnju ženu, kako bi ona i njena beba bile dobro.

"Intubirana je, beba je dobro, kako su nam u utorak rekli, ali svi su u strahu. Ona nije imala zdravstvene tegobe prije trudnoće, ali je tokom posljednjih meseci imala problem sa hipertenzijom, kao i sa kilažom. Iz minuta i minut čekamo lijepe vijesti, da nam jave da je dobro, šta drugo da kažem, sve je u Božjim rukama", rekao je jedan od rođaka trudnice za Novosti.

Osim detaljnijih podataka za ova dva slučaja, ostaje nepoznanica i koliko se trenutno trudnica pozitivnih na koronu nalazi u Kliničkom centru Niš.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije