SP Qatar 2022.

Ex -Yu

Poruke protiv Srba ispisane u parku Miločer

Poruke protiv Srba ispisane u parku Miločer
Foto: Srna | U parku Miločer ispisane poruke protiv Srba
Srna

PODGORICA - U parku Miločer kod Budve sprejom su ispisane poruke protiv Srba, a iz Mjesne zajednice Sveti Stefan pozvali su nadležne da reaguju po ovom djelu, okarakterisanom kao vandalizam, i pronađu počinioce.

Sprejom su ispisane poruke "Ubi Srbina", "Srbija ne postoji", "Kosovo je Albanija", a na više mjesta je napisano i "DPS" (Demokratska partija socijalista).

Predsjednik Mjesne zajednice Sveti Stefan Vladislav Mitrović naveo je da su o svemu obaviještene komunalna inspekcija i policija, kao i Centar bezbjednosti Budva, od kojih očekuje hitnu reakciju i da u skladu sa svojim nadležnostima pronađu počinioce ovog djela.

On je rekao da, niti postoji manjeg manjeg mjesta, niti više kamera i stražara, pored kojih vandali mogu da čine šta im je volja.

"Mjesna zajednica Sveti Stefan od kad je formirana, decembra 2019. godine, ulaže ozbiljne napore da okolina bude pristojna i na nivou koji zaslužuje, kao i bezbjedna za sve naše mještane i posjetioce koji dolaze da uživaju ljepoti ovog mjesta", naveo je Mitrović u saopštenju. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije