Ex -Yu

Uhapšen policajac osumnjičen za otmicu mladića

Uhapšen policajac osumnjičen za otmicu mladića
Foto: Ilustracija/Arhiva | Uhapšen policajac osumnjičen za otmicu mladića

​NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su S. S. (34), policijskog službenika iz PU Novi Sad i S. M. (21) zbog sumnje da su oteli jednog 22-godišnjeg mladića u Bačkom Jarku.

Kako se sumnja, S. M. je juče ujutru doveo dvadesetdvogodišnjeg mladića, kojeg je prethodno poznavao, u jedan lokal u Bačkom Jarku, gdje ih je čekao policijski službenik S. S, saopštio je danas MUP.

Potom su, kako se sumnja, S. M. i S. S. oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtjevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali djevojci oštećenog.

Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće S. S. gdje su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zaprijetili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko bude prijavio policiji.

Nakon toga, 22-godišnjem mladiću je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičenima za krivično djelo otmica je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije