Ex -Yu

Uhapšen zbog sumnje da je brata pretukao motikom

Uhapšen zbog sumnje da je brata pretukao motikom
Foto: Ilustracija | Uhapšen zbog sumnje da je brata pretukao motikom

Policija u Kladovu uhapsila je B.M. (46), koji je, sa više udaraca motikom u glavu, pokušao da ubije svog dvije godine mlađeg rođenog brata S.M.

"Sporečkali su se u porodičnoj kući u kaldovskom selu Grabovica. Mlađi brat je kazao da ne želi da se više raspravlja, i izašao je u dvorište. Međutim, B.M. je potrčao za njim. Usput je dohvatio motiku i njome počeo S.M. da udara po glavi", ispričao je neimenovani izvor za "Novosti".

Jauke mlađeg brata navodno su čule komšije, koje su stigle na vrijeme da B.M., koji je potpuno bio izgubio kontrolu nad sobom, otrgnu od mlađeg brata.

"Kada su odvukli B.M., videli su da njegov mlađi brat leži u dvorištu sa ranama na glavi. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe ubrzo stigle na lice mesta", dodaje izvor.

U Kladovu su ljekari samo mogli povrijeđenom muškarcu samo da pruže prvu pomoć, poslije čega su ga odmah uputili u Opštu bolnicu u Boru.

"Pacijent je bio u teškom stanju, jer je imao višestruki prelom lobanje", rekao je "Novostima" dr Siniša Srbulović, načelnik Odjeljenja neurohirurgije Opšte bolnice u Boru i dodao:

"On je odmah operisan i sada je van životne opasnosti. Međutim, njegovo stanje je ozbiljno i on se i dalje prati".

B.M. je policija, uz prijavu za pokušaj ubistva, lišila slobode. On je priznao da je udario brata motikom, ali je negirao da je pokušao da ga ubije. Njemu je, potom, određen jedomjesečni pritvor.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije