Ex -Yu

Uhapšene dvije djevojke i mladić zbog napada na fudbalera Srbije

Uhapšene dvije djevojke i mladić zbog napada na fudbalera Srbije
Foto: Ilustracija | Uhapšene dvije djevojke i mladić zbog napada na fudbalera

BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšene su dvije djevojke i jedan mladić zbog sumnje da su pretukli fudbalskog reprezentativca Aleksu Terzića (20) i slomili mu nos, dok se za četvrtim napadačem i dalje traga.

Nikoli S. (22) Dušanki I, (21) i Emiliji J. (19) određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti izvedeni na saslušanje kod tužioca.

Njima se na teret stavlja da su izvršili krivično djelo razbojništvo, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Prema prvim informacijma, mladom fudbaleru je slomljen nos, ali nema dislokacije.

Mediji su prenijeli da je u povratku iz Niša, gdje je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande njegovo vozilo počeo da prati "Audi A6" i da se "unosi" u njegov automobil marke "BMW" italijanskih tablica.

Procijenio je da nije bezbjedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz "A6", izvukla ga iz automobila i nanijela mu lakše tjelesne povrede, prenose mediji.

Svemu tome, kako dodaju, svedočio je taksista, koji je pozvao policiju, ali su napadači su pobjegli.

POVEZENE VIJESTI:

Fudbalera Fiorentine pokušali da "gepekuju" u Beogradu

Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Tražili 5.000 €

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije