Ex -Yu

Ukrala telefon djevojčici dok je kupovala školski pribor

Ukrala telefon djevojčici dok je kupovala školski pribor
Foto: Printscreenvideo Blic.rs | Ukrala telefon djevojčici dok je kupovala školski pribor

NOVI SAD - Za sada nepoznata ženska osoba u pratnji djeteta ukrala je juče popodne jednoj jedanaestogodišnjakinji mobilni telefon u prepunom supermarketu u Novom Sadu.

Kako za "Blic" objašnjava Milica Urošević, majka pokradene djevojčice, njena kćerka je otišla u kupovinu sa ocem i dok je birala školski pribor ostala je bez telefona.

"Kćerka se na momenat odvojila od tate kako bi izabrala neke sveske za školu. Budući da je bio veliki izbor ona se nije mogla odlučiti koju će kupiti pa je obilazila štand i pregledala sveske ali joj je smetao telefon. Spustila je telefon na štand i prelistavala sveske da vidi da li su na kvadratiće ili linije i u jednom trenutku ugledala je sa druge strane nekoliko sveski koje joj se dopadaju. Otišla je tamo da ih pogleda a u tom trenutku pojavila se jedna gospođa sa svojim detetom i primetila telefon. Uzela ga je i kada je videla da se moja ćerka približava zaklonila ga je sveskom i vešto ga gurnula u tašnu a zatim se nonšalantno odšetala", priča zapanjena majka.

Kaže da je kćerka u prvi mah pomislila da je izgubila telefon i počela je sa tatom da ga traži po prodavnici, a zatim i po kolima a kasnije i u stanu.

"Plakala je i bila je uznemirena zbog gubitka telefona ali smo je mi tešili i pokušavali sa njom da rekonstruišemo gde bi joj mogao biti telefon od poslednjeg trenutka kada se seća da ga je držala u rukama. Kada se smirila, setila se da ga je imala u prodavnici i da ga je spustila na štand. Vratili smo se u prodavnicu i pitali obezbeđenje da li je neko prijavio da je pronašao telefon međutim rekli su nam da im se niko nije obratio. Ljubazno osoblje je odlučilo da nam pomogne i pregledali su snimak na kome se jasno vidi kako joj je ta žena ukrala telefon", prisjeća se šokirana majka uz napomenu da je o ovom incidentu odmah obavijestila policiju i da im je dostavila snimke krađe.

"U policiji su bili vrlo ljubazni i rekli su nam da će verovatno pronaći gospođu koja je ukrala telefon jer je on registrovan na moje ime i imam za njega svu dokumentaciju. Rekli su mi i da će verovatno uspeti odmah da ga lociraju čim ga gospođa uključi", priča Milica.

Objašnjava da telefon nije bio zaštićen šifrom te da je žena, da je htjela i da se predomislila, mogla da ga uključi i pozove bilo koji broj iz imenika kako bi pronašla vlasnika.

"Mislim da je tačno znala da je to telefon devojčice koja je ispred nje pregledala sveske i zaista mi nije jasno kako neko može biti tako bezobziran i bezobrazan da pred svojim detetom ukrade drugom detetu telefon. Lep je primer dala svom detetu", zaključuje kivna majka.

Pročitajte još: Majci blizanaca ukrala kolica sa parkinga

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije