Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Veliki pad cijena u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 evra

Veliki pad cijena u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 evra
Foto: Ilustracija | Veliki pad cijena u Hrvatskoj: Kuća s bazenom za 48 evra
N.N.

ZAGREB - Situacija što se tiče bookinga u privatnom smještaju je poprilično loša, rekli su iz udruženja iznajmljivača, a istovremeno cijene privatnih apartmana i kuća za odmor nikad nisu bile jeftinije, piše "Index.hr".

Pregledali su niz oglasa za privatan smještaj na Jadranu preko oglasa, a cijene su u odnosu na prošlu godinu drastično niže. Koliko je prošle godine koštao najjeftiniji apartman u predsezoni - 40 evra, upravo toliko ove godine u predsezoni košta najskuplji.

Cijene apartmana u 2019. za pred i posezonu kretale su se od 40 do 100 evra, dok su u sezoni bile od 60 do 200 evra.

Ove godine se od 25 do 40 evra kreću cijene apartmana u pred i posezoni, dok se u sezoni kreću od 45 do 70 evra.

"Najskuplje što smo našli bila je jedna cijela kuća za odmor i to s bazenom koja u sezoni košta 114 eura po danu", piše "Index.hr".

Ove godine apartman na Pagu u kojem se može smjestiti pet osoba, u predsezoni stoji 25 evra, u sezoni 50, dok je cijena u posezoni 30 evra.

Apartman za dvije osobe u Sukošanu do 30. juna za 7 noći košta 1.300 kuna (oko 335 KM), a za 4 osobe 2.300 kuna (oko 590 KM). Nalazi se 100 m od plaže. U sezoni je cijena apartmana 45 evra po danu, a u posezoni 25 evra.

Apartman s 2 spavaće sobe u Šibeniku u predsezoni ove godine košta 35 evra, a u sezoni 45 evra.

Na Krku kuća za odmor na dvije etaže s 3 spavaće sobe te bazenom u predsezoni i posezoni stoji 48 evra, dok je u sezoni cijena 114 evra. Studio apartman u Zadru iznajmljuje se u predsezoni i posezoni za 40 evra dnevno, dok je u sezoni cijena 55 evra.

Studio apartman u Novom Vinodolskom stoji u predsezoni 30 evra po danu, u sezoni 40 evra.

Apartman za 2 do 6 osoba u Zatonu se u predsezoni renta po 30 evra dnevno, a u sezoni po 45 evra.

Na Hvaru se apartman, takođe za 2 do 6 osoba, iznajmljuje u predsezoni i posezoni po 40 evra, dok mu je u sezoni cijena 70 evra.

Jednosoban apartman za dvije osobe u centru Makarske u pred i posezoni stoji 25 evra po danu, a u sezoni 50 evra.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije