Ex -Yu

Vlada Srbije donira 250 hiljada evra za Fond solidarnosti RS

Vlada Srbije donira 250 hiljada evra za Fond solidarnosti RS
Foto: N.N. | Vlada Srbije donira 250 hiljada evra za Fond solidarnosti RS

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić učestvovaće sutra u Banjaluci na donatorskoj večeri Vlade Republike Srbije na kojoj se prikupljaju sredstva za Fond solidarnosti RS za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Vlada Srbije donijela je, na sednici održanoj 25. decembra, zaključak da na račun Fonda bude uplaćeno 250 hiljada evra, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Sa predsjednicom Vlade Srbije, na donatorskoj večeri u Administrativnom centru Vlade RS učestvovaće i ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

Premijerka i srpski ministri, zajedno sa predsjednikom i premijerkom Republike Srpske, Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, kao i ministrima Vlade RS razgovaraće na donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“ sa građanima koji budu dali svoj doprinos pozivanjem humanitarnog telefonskog broja.

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima", održava se od 2010. godine pod pokroviteljstom predsjednika Republike Srpske i do sada je posredstvom te humanitarne akcije pomoć dobilo 1.841 dijete sa raznim oboljenjima i poteškoćama u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije