Ex -Yu

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo
Foto: Tanjug | Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo
Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vrijeme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se sam zajedno mogu boriti za svoje interese posebno na Kosovu i Metohiji i u cijelom regionu.

"Mislim da je važno da na sve njihove pozive na sukobe mi već u petak na jednom od najvećih politickih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina pozovemo ljude na jedinstvo i ujedinjenje", rekao je Vučić u intervjuu za sutrašnji broj lista "Alo".

Nakon gluposti i istinskog debakla skupa u organizaciji Ðilasa, Obradovića i Jeremića koji su, kako je rekao, pretili i nasilnim preuzimanjem vlasti "važno je da na sve njihove pozive na sukobe već u petak pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje".

On je rekao da je jedinstvo od presudnog značaja, kao i da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumjeti.

"To znači da treba da se ujedinimo oko svih važnih pitanja i ekonomskog napretka Srbije i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu i da dobro razumemo da su poruke sukoba i podela među Srbima loše za sve one koji zele da investirjau u nasu zemlju", istakao je predsjednik.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 14

Карамбуле

Оженио се реда ради како би му неко склепао жени сина , ког он сад злоставља

Карамбуле

Чим је мали крампић чуо уздахе одмах је провирио шта се дешава и прво што је видио било је чикино дупе, зато је сад пешован

Карамбуле

Крампа је мама као малог закључавала у ормар док се она " играла са чикама"

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije