Ex -Yu

Vučić: Ukoliko ne bih otišao u Tiranu bilo bi štete za našu zemlju

Vučić: Ukoliko ne bih otišao u Tiranu bilo bi štete za našu zemlju
Foto: Tanjug arhiva | Vučić: Ukoliko ne bih otišao u Tiranu bilo bi štete za našu zemlju
Nezavisne novine

BEOGRAD - Na poligonu u Nikincima počela je vojna vježba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsjednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića.

Predsednik je na pitanje da li ide na skup u Tiranu odgovorio da se konsultovao i sa Anom Brnabić i Milošem Vučevićem kao i sa prijateljima iz svijeta i drugim predsjednicima.

"Razgovarao sam sa Anom, sa prijateljima, ja nemam problem, to nije pitanje moje sujete, ja se deseti i po godina trudim da uvek vodim računa o svemu, nekada vas prosto preuzmu emocije, kada više ne znate šta da učinite, kada vam neko već mesecima proizvodi krize", rekao je Vučić o odlasku u Tiranu. 

"Ja sa tim moram da živim. Sve što sam rekao bilo je istinito. Na putu u Tiranu biće dosta dobrih stvari za naše građane. Mnoge dobre stvrai koje se na tom putu nalaze. Za mene je teško kada je reč o KiM da razumem taj jezik o 'obe strane' a mi ništa nismo uradili. Nisam siguran ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ukoliko ne bih otišao, sigurno bi bilo velike štete za našu zemlju. Iako je tema Zapadni Balkan, i pričaće o sankcijama Rusiji, možda su moji saradnici u pravu kada kažu da je bolje da bar jedan odgovor čuju", naveo je Vučić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije