Ex -Yu

Vučić: Važno mi je da se zapamte moja dela

Vučić: Važno mi je da se zapamte moja dela
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić | Vučić: Važno mi je da se zapamte moja dela

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su napadi na njega, na njegovu djecu, roditelje i brata kontinuirani, ali da im ništa ne objašnjava jer njega, kao i njegovu porodicu, motiviše to da urade nešto za Srbiju.

"Ako se prisetite svih koji su nešto uradili za ovu zemlju vidite da postoje ljudi koji žele da se zapamte njihovo delo. To mene vuče, verujem i moje roditelje. Džaba sve njihove psovke kada Vukan zagrli TV kada vidi tatu", rekao je Vučić na TV Pink, povodom napada na njega i njegovu porodicu.

On je kazao da je primijetio da bi njegov stariji sin možda i drugačije reagovao kada bi one koji napadaju porodicu sreo negdje u gradu, ali da vodi računa da ne bi naštetio ocu, kao i da ti napadi njegovom sinu najteže padaju i dodao za sebe da je cijeloj porodici uništio živote.

"Brat je pristao na to, odrastao je, punoletan je i pristao je da živi u mojoj senci da se nigde ne pojavljuje, imao je dobar posao, ali to je njegov izbor. Roditelji i deca nisu birali, ali šta da radite. Mnogo je teže našem narodu u Crnoj Gori, KiM, BiH", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije