Ex -Yu

Vučić se nada ukidanju vanrednog stanja do kraja mjeseca

Vučić se nada ukidanju vanrednog stanja do kraja mjeseca
Foto: Tanjug | Vučić se nada ukidanju vanrednog stanja do kraja mjeseca

NIŠ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se nada da će do kraja aprila biti ukinuto vanredno stanje koje je uvedeno s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

"Nadam se da ćemo pre kraja meseca ukinuti vanredno stanje, jedva čekam da ga ukinemo što ne znači da nećemo imati dodatnih obaveza i da nećemo morati disciplinovano da se ponašamo. Ovo je moja nada, nije moja prognoza", rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Predsjednik Srbije rekao je da je informaciju o tome da mu je sin zaražen virusom korona objelodanio da bi spriječio spekulacije.

"Smatrao da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i više ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam to je da ću dočekati da ode na Sajam, a posle sajma će ići kući, nadam se", rekao je Vučić.

Na pitanje da li se on testirao, Vučić je rekao da je Gorana Stefanovića, direktora Infektivne klinike u koju je smješten njegov sin, informisao o svim kontaktima koje je imao.

"Svakog dana sam u kontaktu sa lekarima i onog sekunda kada budu mislili da postoji bilo kakva šansa, ne simptom, nego šansa da sam zaražen biću testiran", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije