Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Vučić zakazao sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost zbog špijunske afere

Vučić zakazao sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost zbog špijunske afere
Foto: Tanjug arhiva | Vučić zakazao sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost zbog špijunske afere
Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 sati sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost, prenio je "Blic".

Sjednica je zakazana povodom moguće špijunske afere, čiji su akteri ruski obavještajac i srpski zvaničnik.

Autentičnost snimka na kome se vidi kako Georgi Klebaj daje novac navodnom srpskom agentu, potvrdila je i Bezbjednosno-informativna agencija.

Upravo nakon sjednice Saveta za nacionalnu bezbjednost biće poznato više detalja o ovom slučaju na kome su angažovane srpske bezbjednosne službe.

Ranije danas premijerka Ana Brnabić ocijenila je da će, ukoliko se ispostavi da je u ovom slučaju zaista riječ o špojunaži, to biti ozbiljan problem, koji traži ozbiljno reagovanje.

PROČITAJTE JOŠ: Špijunska afera u Srbiji? Vučić naložio ispitivanje

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije