Ex -Yu

Vulin: Hoću da moj policajac ima najbolje uslove za rad

Vulin: Hoću da moj policajac ima najbolje uslove za rad
Foto: Tanjug/MUP Srbije | Vulin: Hoću da moj policajac ima najbolje uslove za rad

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost Sindikatu srpske policije na aktivnom učešću i doprinosu u borbi za poboljšanje uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i na podršci Ministarstvu u naporima da položaj policijskih službenika bude još bolji.

Na svečanosti povodom obilježavanja 15 godina postojanja i rada Sindikata srpske policije Vulin je poručio da će se nastaviti ulaganje u poboljšanje standarda i materijalnog položaja pripadnika policije i to u vidu povećanja plata i rješavanjem stambenog pitanja masovnom izgradnjom stanova za pripadnike snaga bezbjednosti.

"Nastavljamo da unapređujemo i razvijamo sve oblike zdravstvene zaštite za naše pripadnike, nastavljamo da razvijamo svoje kapacitete, da ulažemo u opremu i vozila, baš kao što nastavljamo ulaganja u izgradnju novih policijskih objekata i ono što je meni kao ministru policije najvažnije, nastavljamo da podižemo nivo zaštite i bezbednosti naših pripadnika", poručio je ministar.

Navodeći da je policijski poziv težak i odgovoran, pun izazova i rizika Vulin je kazao: "Zato hoću da moj policajac ima najbolju opremu, uniformu, najbolje uslove za rad i za bezbjedno izvršavanje zadataka".

"Država je na čelu sa predsednikom Vučićem pokazala da je zahvalna i da ceni trud, rad, požrtvovanje, hrabrost srpske policije i mi nastavljamo da unapređujemo uslove rada policijskih službenika koji su stub bezbednosti i bedem svakoj vrsti kriminala", poručio je ministar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije