Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Vulin: Hrvati nepogrešivo znaju koji Srbi čuvaju Srbiju

Vulin: Hrvati nepogrešivo znaju koji Srbi čuvaju Srbiju
Foto: Tanjug / Arhiva | Vulin: Hrvati nepogrešivo znaju koji Srbi čuvaju Srbiju
Tanjug

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je Aleksandar Vučić jedini balkanski lider koji iskreno vjeruje u mir i pomirenje, a da oni s kojima razgovara ne dijele njegovo uvjerenje da je pomirenje moguće, a dugotrajan mir potreban.

"Zato kada Vučić dobije poziv da u Zagrebu govori na skupu partija srodnih SNS, oni koji su ga pozvali moraju da se pravdaju kao da su uradili nešto loše, a deklarisane ustaše traže da mu se dolazak zabrani", rekao je Vulin, komentarišući napade dijela hrvatske javnosti zbog mogućeg dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na kongres Evropske narodne partije u Zagrebu.

Kaže da i oni koji su ga pozvali i oni koji bi da mu zabrane da dođe ne vole Srbe koji govore istinu, ne praštaju Oluju i ne izvinjavaju se u ime Srba da bi opravdali hrvatske zločine.

"U hrvatskoj politici odnos prema Srbima se razlikuje u nijansama, a Vučić im podjednako smeta. Ako zovete gosta i želite da dođe, zašto se pravdate ustašama", naveo je Vulin.

On kaže da ne zna da li će Aleksandar Vučić otići u Zagreb, ali da zna da i oni što su ga pozvali i oni što mu brane da dođe žele da ga nema.

"Hrvati su pravili i prave puno grešaka ali u jednoj stvari su nepogrešivi, nepogrešivo znaju koji Srbi čuvaju i Srbe i Srbiju i njih mrze iskreno i strasno", izjavio je Vulin.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije