Ex -Yu

Vulin: Intenzivno naoružavamo vojsku, mora uvek da bude spremna

Vulin: Intenzivno naoružavamo vojsku, mora uvek da bude spremna
Foto: Tanjug | Vulin: Intenzivno naoružavamo vojsku, mora uvek da bude spremna
Tanjug

BEOGRAD -Vojska Srbije se intenzivno oprema i naoružava jer mora uvek da bude spremna da zaštiti svaki deo naše teritorije, ali i Srbe bez obzira gde žive, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom prikaza naoružanja i vojne opreme koji su uvedeni u operativnu upotrebu Vojske Srbije ili su u završnoj fazi ispitivanja.

Vulin je naglasio da Srbija kao vojno neutralna zemlja mora da bude spremna za svaku nevolju i da bude sama u stanju da ostvari svaku funkciju i da ima svaku sposobnost koju imaju, kaže, daleko veće i bogatije vosjke.

''''Pošto nismo članica NATO pakta ili bilo kog drugog vojnog saveza, mi moramo da budemo u stanju da odgovorimo na svaki izazov'''', rekao je Vulin.

 

 

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

PATRIOTA RS

Prioritet Srbije je rješavanje problema bijele kuge....jer kad to riješite sve ste riješili pošto su Srbi hrabar i ratnički narod....

Gog

Srbija i Srbski narod su istorijski jedan od najvaznijih partnera na Balkanu, ako i ne najvazniji. Sam Hitler koji je zamrzijo Srbe zbog otpora i kasnjenja plana Barbarosa, je rekao da jedini na Balkanu ipak Srbi zasluzuju drzavu. Jer iako su Muslimani , Hrvati, Albanci ratovali na strani Hitlera on ih je ipak smatrao nevaznim uvlakacima za male sopstvene interese.

Nadimak

koji ste vi smradovi,,,,intezivno se naoruzavate,,,a to isto pravo bih da zabranite Albancima ili Bosnjacima,,,e nece moci ,,,,

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije