Ex -Yu

Vulin: Pre će nestati korona, nego mržnja i strah Turkovićeve

Vulin: Pre će nestati korona, nego mržnja i strah Turkovićeve
Foto: Tanjug | Vulin: Pre će nestati korona, nego mržnja i strah Turkovićeve

BEOGRAD - Pre će nestati korona, nego Turkovićkina mržnja i strah od Vučića i Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izjavu ministarke spoljnih poslova BiH Bisere Turković da je predsjednik Srbije u BiH donio vakcine koje su proizvedene u Indiji i da nemaju dozvolu za upotrebu u Evropi.

"Vakcine koje je Vučić doneo u Sarajevo zaštitiće hiljade građana BiH od korone, ali Biseru Turković niko i ništa ne može da zaštiti od njene pakosti, nezahvalnosti i gluposti", navodi u saopštenju Vulin, koji je i predsjednik Pokreta socijalista. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predao je danas u Sarajevu kontingent od 5.000 vakcina kompanije AstraZeneka, koje je Srbija donirala BiH.

Podsjećamo, Savjet ministara je na sjednici u utorak jednoglasno usvojio informaciju o Sporazumu o donaciji vakcina AstraZeneca (Covidshield) između Vlade Srbije i Savjeta ministara BiH.

Informacija o donaciji je usvojena sa devet glasova "za", uz uslov Bisere Turković da se prvo pribavi saglasnost Agencije za lijekove BiH pa da tek onda vakcine idu u upotrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije