Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Vulin: Sve jedinice vojske neprekidno se obučavaju

Vulin: Sve jedinice vojske neprekidno se obučavaju
Foto: Tanjug | Vulin: Sve jedinice vojske neprekidno se obučavaju
Srna

BEOGRAD/ZAJEČAR - Sve jedinice Vojske Srbije neprekidno se obučavaju, bez obzira na to da li su opterećene bilo kojim drugim zadatkom, a Ministarstvo odbrane i državno rukovodstvo trebaju da im omoguće odgovarajuće uslove za to, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

"Svi pripadnici Vojske Srbije rade odgovoran i veoma težak posao. Da bi bilo moguće da odgovore svim izazovima sa kojima su suočeni moraju neprekidno da se obučavaju", rekao je Vulin, koji je posjetio pripadnike Komande za razvoj Timočke brigade Komande za obuku i 31. pješadijskog bataljona Treće brigade Kopnene vojske u kasarni "Nikola Pašić" u Zaječaru.

Vulin je naveo da su vojnici dobili nove uniforme, prvi put nove ljetnje čizme, povećava se kvalitet svih sredstava sa kojima rade, a planira se i povećanje njihovih zarada u narednom periodu.

Prema njegovim riječima, kada se vojnik obezbijedi, na taj način da može da se posveti samo svom zadatku, obuci i pripremi za sve izazove, mogu da se očekuju najbolji rezultati.

Vulinu su prikazani sadržaji obučavanja vojnika iz ovog bataljona, a težište je na kolektivnoj obuci kako bi se prikazao rad odjeljenja u sastavu voda i način uvježbavanja kako bi vojnici stvorili timski duh i unaprijedili saradnju.

On je prisustvovao prikazu postupka voda za podršku prilikom izlaska i posjedanja vatrenog položaja, prikazu rada streljačkog voda na vozilu "hamer" u slučaju napada, a posjetio je i kapacitete za smještaj, čuvanje i održavanje naoružanja i vojne opreme.

Riječ je o sadržajima obuke koji se izvode svakodnevno u pješadijskim četama bataljona, kao i onim koji se realizuju u okviru priprema deklarisanih jedinica po konceptu operativnih sposobnosti.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije