Ex -Yu

Za osam dana policija zaplijenila 250 kilograma droge

Za osam dana policija zaplijenila 250 kilograma droge
Foto: Tanjug/AP | Za osam dana policija zaplijenila 250 kilograma droge

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije izjavio da je u posljednjih osam dana policija zaplijenila 239 kilograma marihuane, više od 9 kilograma heroina i skoro 2 kg kokaina.

Takođe, uhapšene su i 23 osobe, dodao je Nebojša Stefanović.

Stefanović je pred novinarima u Beogradu pohvalio pripadnike Uprave kriminalističke policije koji su prema njegovim riječima zaslužni za te dobro obavljene akcije policije.

"Hoću da pohvalim ljude iz policije koji umeju da cene ono što država čini za njih, koji se bore da gradjani budu bezbedni i pokazuju da su oni ti na koje gradjani Srbije mogu da se oslone", rekao je Stefanović.

On je kazao da je Informativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je otvoren prije dva dana u Beogradu, prvog dana za nekoliko sati posjetilo više od 100 ljudi.

Prema njegovim riječima, gradjane je zanimalo da saznaju šta je posao policije "neki su ušli da se požale, a neki i da prijave krivična djela".

"Pokazalo se da ovakva vrsta Informativnog centra i približavanje policije gradjanima na ovaj način daje rezultate u preventivnom radu, ali i policijskim službenicima daje mogućnost da bolje razumeju potrebe gradjana", kazao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije